Onze filosofie. Uw Honda.

Met vreugde gebouwd om vreugde door te geven ... daar gaat het om bij Honda.

Dromen die uitkomen

Bij Honda streven we bij elke wagen naar perfectie, zodat hij betrouwbaar is en helemaal aangepast aan uw levensstijl. Techniek en ontwikkeling zitten in onze genen. Daarom hebben wij veel aandacht voor de kleine dingen. Als u met uw Honda naar huis rijdt, willen we dat u dezelfde vreugde ervaart als toen wij hem bouwden.

"Een ingenieur die een bijdrage aan de wereld levert door goede producten te bouwen, is een integer persoon." - Soichiro Honda, onze oprichter

Technologie op mensenmaat

In onze aanpak laten we ons altijd leiden door leergierigheid. Zo leren we voortdurend bij en staat onze technologie nooit stil.

Onze intelligente robot, Asimo, staat symbool voor deze constante vooruitgang. Onze filosofie blijft echter verweven in alles wat we ondernemen. Van de eerste Honda wagen die we in 1963 bouwden tot onze viertakt buitenboordmotoren, elektrische grasmaaiers en intelligente motorfietsen.

Door de ervaringen die we in de ene sector opdoen, krijgen we nieuwe ideeën voor andere. Het bewijs daarvan zijn innovaties zoals onze Magic Seats, het geavanceerd rijassistentiesysteem (ADAS) en onze i-VTEC motoren. Maar dit is nog maar het begin. We weten niet wat ons te wachten staat, maar we zijn nu al enthousiast.

Het grotere plaatje

Net zo belangrijk als onze nieuwste technologieën is onze ecologische voetafdruk.

Daarom zoeken en ontwikkelen we actief ideeën waar onze wereld beter van wordt.

Een voorbeeld daarvan is de Auto start-stop. De motor wordt uitgeschakeld als u in de file of voor een rood licht staat en zo bespaart u brandstof. Onze baanbrekende Earth Dreams Technology is een ander voorbeeld. Deze zorgt voor motoren met hoge prestaties en tegelijk een lage uitstoot.

We ontwikkelen technologie die onze planeet ten goede komt, waardoor we meer dan ooit kunnen genieten van onze tijd op aarde.

Daar leeft Honda voor.

Maar hier stoppen we niet

Onze ecologische voetafdruk is belangrijk in alles wat we doen. Dat geldt dus ook voor onze fabrieken. Honda Marysville (California) maakt, waar mogelijk, gebruik van regenwater waardoor we elk jaar zo'n 150.000 ton leidingwater besparen.

Altijd aan uw zijde

Onze wagens zijn gebouwd met het oog op betrouwbaarheid. We zouden Honda niet zijn, als we niet werkelijk aan alles dachten. Van onze garanties tot 24/7 wegbijstand... met onze zorgvuldig bedachte diensten kunt u op beide oren slapen.