Uw Honda Garantie

Bij de ontwikkeling van onze wagens streven we altijd naar perfectie zodat u vanaf de allereerste dag helemaal in uw nopjes bent over uw nieuwe wagen. Duikt er toch een probleem op? Dan dekt onze Europese standaardgarantie zo goed als alle defecten.

honda garantie stamp
 

Wat is inbegrepen?

 

Hier vindt u een overzicht van onze garanties. Bij elke garantie herstellen we - helemaal gratis - alle defecten aan de wagen die vallen onder de garantievoorwaarden in uw onderhoudscontract.

 

Standaardgarantie

We verwachten niet meteen dat er iets misgaat. Maar als dat toch gebeurt, dan vervangen of herstellen we gratis elk defect aan uw wagen binnen de eerste 3 jaar of 100.000 kilometer, naargelang wat zich het eerst voordoet.

Garantie m.b.t. roest op koetswerk

Wij houden van een perfect glanzende wagen. Daarom garanderen we dat er geen zichtbare roestvorming ontstaat op de gelakte oppervlakken binnen de eerste 3 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

Garantie m.b.t. uitlaatsysteem

De uitlaat van uw wagen mag geen defect vertonen binnen de eerste 5 jaar en is vrij van zichtbare perforaties ontstaan door roestvorming. Inbegrepen zijn het verdeelstuk, de leidingen, de dempers en de katalysator maar niet het hitteschild rondom de katalysator.

Garantie m.b.t. roest op constructie

Uw wagen mag geen roestvorming vertonen vanaf de binnenzijde naar de buitenzijde van de koetswerkpanelen voor een periode van 12 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

Garantie m.b.t. roest op chassis

U bent gedekt voor functionele storingen veroorzaakt door perforaties door roestvorming op specifieke onderdelen voor een periode van 12 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

IMA-garantie

Het Integrated Motor Assist-systeem (IMA) mag geen productie- of materiaaldefecten vertonen op specifieke onderdelen voor een periode van:

  • 8 jaar of 160.000 km (naargelang wat eerst komt) voor '03 jaarmodel tot '10 jaarmodel.
  • 5 jaar of 100.000 km (naargelang wat eerst komt) vanaf '11 jaarmodel.