Het onderhoud van uw Honda

Uw wagen gaat lang mee. Maar u hebt er altijd baat bij door hem regelmatig wat extra aandacht te geven.

Onderhoud en herstelling

Al onze wagens zijn gebouwd met drie criteria als prioriteit: betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Maar net zoals elke andere wagen heeft een Honda af en toe ook wat extra aandacht nodig. De deskundige monteurs van uw plaatselijke Honda verdeler gebruiken de nieuwste technologie tijdens het onderhoud van uw wagen. Zo haalt u het maximum uit uw investering, kunt u uw lopende uitgaven beperken en onbezorgd eropuit trekken.

Het belang van goed onderhoud

Een Honda is een investering en om het maximum uit zijn kwaliteit en betrouwbaarheid te halen, heeft hij nu en dan een goede onderhoudsbeurt nodig. En dat loont! Door uw wagen in optimale conditie te houden, beschermt u uw investering en kunt u rekenen op een hogere doorverkoopwaarde én een optimale prestatie.

Onderhoudsfrequentie

Uw wagen zou geen Honda zijn als we hem niet zouden hebben voorzien van een bijzonder handig technologisch hoogstandje. Het Honda Service Reminder-systeem van uw wagen maakt het u gemakkelijk en vertelt u welk onderdeel defect is en wanneer u best naar uw plaatselijke verdeler gaat voor onderhoud.