HONDA CORPORATE SALES

The power of dreams

Het maakt niet uit of het een wagen, een motor, een warme luchtballon of een robot is, we geloven erin dromen waar te maken. Om dit te realiseren, doen we alle nodige inspanningen om onze producten en service zo perfect mogelijk te maken. Dat is de reden waarom we fleet specialisten hebben met de ervaring en motivatie om te beantwoorden aan de behoeften van uw bedrijf. Het maakt niet uit hoe uniek, specifiek of onmogelijk uw ideeën lijken, we kunnen u helpen ze te realiseren.

 

Groen omdat het in onze genen zit, niet omdat het "moet"

Eénmaal grondstoffen onze productiefaciliteiten zijn binnengebracht, mogen enkel afgewerkte producten het bedrijf verlaten

 

Soichiro Honda

Het is niet wat we doen dat ons anders maakt, het is de manier waarop we het doen.  Milieubewustzijn zit tot in het diepste van onze wortels.  Van de ontwikkeling van een super milieuvriendelijke dieselmotor, tot de productie van waterstof aangedreven wagens.  Reeds sinds 2007 beschikken al onze dieselmotoren standaard over een roetfilter.  Honda heeft er zich eveneens toe verbonden de totale CO₂ uitstoot van al haar producten drastisch te verminderen.  Dit alles maakt deel uit van onze ultieme droom, om een betere toekomst te creëeren voor al onze klanten – zelfs diegenen die nog niet geboren zijn.

Uw vloot mobiel houden

Een Honda met pech komt zelden voor.  Maar om het onverwachte toch te kunnen opvangen hebben we een aantal maatregelen voorzien om uw vloot ten allen tijde mobiel te houden.  Elke Honda is voorzien van 3 verschillende garanties:

  • Onze standaard garantie geldt voor 3 jaar of 100.000km, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt.
  • Daarnaast is er de lakgarantie van 3 jaar zonder kilometerbeperking.
  • Tenslotte is er de corrosiebescherming van 5 tot 12 jaar, afhankelijk van het onderdeel.

Hoogstwaarschijnlijk hoeft u dit niet te gebruiken, maar het is geruststellend te weten dat het er is en dat u er beroep op kan doen, mocht het toch nodig zijn.

Het is belangrijk goed voorbereid te zijn, dat is waarom elke Honda eveneens geniet van 3 jaar Honda Assistance.  Een complete 24u/24 bijstand in heel Europa, zelfs bij ongeval en lekke band.

 

 

 

 

 

Laat ons helpen uw TCO te beperken

Iedereen wil zijn wagenpark zo efficiënt als mogelijk beheren.  Dit betekent wagens met lage CO₂ uitstoot, laag verbruik en sterke restwaardes.  Met andere woorden, een Honda vloot.

 

Honda wagens zijn steeds ontwikkeld met lage uitstootwaardes in het achterhoofd  Ons huidig gamma heeft de laagste CO₂ waardes in hun categorie, wat het milieu ten goede komt en taksen beperkt.  Onze ingenieurs ontwikkelen constant nieuw technologieën om onze wagens verder en verder te laten rijden met een liter benzine of diesel.  En als we onze geschiedenis als referentie mogen gebruiken, ziet de toekomst er veelbelovend uit.

 

Wat u ook nodig heeft

Sommige fleetklanten weten exact wat ze nodig hebben, anderen hebben graag alle mogelijkheden en opties op een rij.  Onze fleetspecialisten zijn er om u alle nodige informatie te bezorgen, of het nu gaat over de beste manier om uw wagenpark te financieren, belastingvoordelen, CO₂ missies of de Total Cost of Ownership.

Ervaring, gebruiksgemak en flexibiliteit. Belangrijke kwaliteiten voor het dagelijkse bestuur van uw bedrijf die u eveneens terugvindt in alle diensten die we aanbieden.