Gloednieuwe Civic e:HEV -
De hybride voor echte bestuurders

 

De volledig nieuwe Civic e:HEV, die in het najaar van 2022 op de markt komt, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die de legendarische dynamiek, het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen. 

Nieuwsgierig?

HOU ME OP DE HOOGTE

Draadframe van Honda Civic e:HEV motorsystemen.

Voel het e:HEV verschil

De e:HEV hybride aandrijflijn is de perfecte combinatie van prestaties en efficiëntie, waarbij naadloos naar de juists modus wordt overgeschakeld om telkens weer een uitstekende rijervaring te garanderen. Ontdek zijn ogenblikkelijke elektrische acceleratie en zijn soepele, verfijnde hybride vermogen. De e:HEV hybride technologie maakt van de nieuwe Civic een auto voor echte bestuurders.

Zijaanzicht Honda Civic e:HEV, geparkeerd in een zijstraat.

Strak en modern design

De gloednieuwe Civic verrast u met een opvallend gestroomlijnd en sportief silhouet.  Het vastberaden exterieur en de ononderbroken oppervlakken creëren een frisse, dynamische stijl. Details zoals de 18" lichtmetalen velgen en het handige fastback design maken zijn aantrekkelijke uiterlijk compleet.

Close-up van Honda Civic e:HEV badge op de achterkant van de auto.

Een boeiende rijervaring

De gloednieuwe Civic straalt vertrouwen uit dankzij zijn soepele besturing en zijn stabiliteit in de bochten. Passagiers zullen genieten van een rustige en comfortabele rijervaring.

Close-up van het dashboard in de Honda Civic e:HEV.

Hoogwaardig interieurdesign

De Civic biedt een uitstekend zicht rondom met een aangenaam interieurgevoel. Een gestroomlijnd en stijlvol dashboard, stoelen die de vorm van de rug volgen en duidelijke en intuïtief geplaatste bedieningselementen zorgen voor een comfortabele en veilige rit.

Zicht vanaf de passagierszetels van het interieur van de Honda Civic e:HEV.

Blijf geconnecteerd met uw wereld

Het 9" touchscreen van het Honda CONNECT infotainmentsysteem is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het ergonomische en intuïtieve ontwerp. Geniet van smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay®. Sommige versies worden geleverd met draadloos opladen en een audiosysteem van topkwaliteit met twaalf hifi Bose® luidsprekers.

Close-up van de voorbumper van de Honda Civic e:HEV.

Ontworpen om u veilig te houden

Bij het ontwerp van de gloednieuwe Civic werd ook veel aandacht besteed aan de veiligheid. Hij is uitgerust met 10 airbags, onder meer vooraan in het midden en aan de knieën van de bestuurder. Hij beschikt ook over de nieuwste Honda SENSING geavanceerde rijhulptechnologie om het rijden aangenamer te maken en om u veilig op de weg te houden.

Achteraanzicht van de Honda Civic e:HEV hatchback.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om meer nieuws te krijgen over de lancering van de Honda Civic e:HEV hatchback in het najaar van 2022.

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN