Honda Dream Days

September betekent ‘Back to … Honda!

NEW e_Ny1_2024

Honda e:Ny1

Maak kennis met Honda's eerste elektrische SUV.

Deze wagen combineert een gedurfd en vloeiend uiterlijk met een hypermoderne aandrijflijn, aangevuld met een geavanceerd en verfijnd interieur.

De e:Ny1 is het emissievrije voertuig voor de nieuwe generatie.

LEES MEER

NEW ZR-V 2024

Volledig nieuwe ZR-V hybride

Bereid u voor op de verfijnde, volledig nieuwe Honda ZR-V e:HEV. Onze sportiefste hybride SUV ooit.

LEES MEER

NEW CR-V 2024

Nieuwe CR-V Hybrid

Maak kennis met onze grootste SUV tot nu toe. Met een nieuw en robuust ontwerp, luxueus interieur en intuïtieve technologie toont hij de weg naar voren. En voor het eerst is hij verkrijgbaar in twee modellen: De CR-V e:HEV full hybrid en de CR-V e:PHEV, plug-in hybride.

Wil je meer weten???

Klik hier

Jazz krijgt update !!

De Jazz Facelift komt in 4 versies en in 7 verschillende kleuren.

De Advance Sport versie komt erbij. Deze versie voegt niet enkel enkele sportieve stylingelementen toe, maar ook de ophanging is stevig onder handen genomen voor een meer dynamische rijervaring, en er komt een Sportmodus bij voor een verbeterde gasrespons.

Klik hier voor meer info.
 

Honda Civic Hybrid Levertermijn

Onze iconische Civic heeft de verwachtingen overtroffen met de lancering van de elfde generatie, uitgerust met de nieuwste hybride technologie.
Met een aantrekkelijk design en uitzonderlijke prestaties is de nieuwe Civic e:HEV een groot succes geworden.
Helaas, door de groter dan verwachte vraag van klanten en de huidige verstoringen in de toeleveringsketen, neemt Honda tijdelijk geen nieuwe bestellingen van klanten voor de nieuwe Civic e:HEV aan.
Blijf op de hoogte van de beschikbaarheid en bestel snel zodra deze weer beschikbaar is voor verkoop.

Honda Civic Hybrid

De volledig nieuwe Civic e:HEV, die in het najaar van 2022 op de markt komt, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die de legendarische dynamiek, het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen. 

Draadframe van Honda Civic e:HEV motorsystemen.

Pictures Honda HR-V Pré release

De foto's van de pré release die doorging op dinsdag 5 oktober 2021staan online.

Je kan ze hier bekijken.

HONDA HR-V | EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar.

Elk onderdeel van deze hybride SUV in coupé-stijl werd ontworpen met bijzondere aandacht voor de bestuurder en de passagier.
De batterij en de brandstoftank zijn handig weggestopt om extra ruimte te creëren en het luchtverversingssysteem zorgt voor een aangename luchtstroom die een rustige sfeer oplevert.

Bekijk hier de reeds de early info flyer.

Honda Sensing Elite biedt autonoom rijden

Honda heeft het Sensing-systeem van rijhulp- en veiligheidssystemen doorontwikkeld tot Sensing Elite. Daarmee kan een Honda ook zelfstandig rijden. 

Honda zet de volgende stap in autonoom rijden. Het systeem van rijassistentie- en veiligheidssystemen Honda Sensing, dat tegenwoordig standaard in nieuwe Europese Honda-modellen ligt, wordt vervangen door Honda Sensing Elite. Daarmee kan een Honda-model tot op zekere hoogte (niveau 3) zelfstandig rijden op de snelweg. 

Pagina's