Honda Assistance

Wij zorgen voor u en uw wagen ... nog lang nadat u er voor de eerste keer mee naar huis reed. Met onze Honda Wegbijstand kunt u op beide oren slapen. Als er u iets op de weg overkomt, zijn wij er om u te helpen.

 

Hulp nodig? Wij zijn er voor u.

De Honda Wegbijstand is 24/7 beschikbaar en dat het hele jaar door, ook als u zich in een ander Europees land bevindt.

Onze wegbijstand omvat:

 • Honda Home Assistance

  Als uw wagen thuis in panne staat, sturen wij een speciaal toegewezen monteur naar uw thuisadres.

 • Honda Recovery Assistance

  Als we uw wagen niet op het moment zelf kunnen herstellen, regelen wij vervoer voor u, uw wagen en tot vier passagiers naar eender welke locatie.

 • Honda Message Service

  Mocht er een ongeluk gebeuren, brengen wij een familielid of collega op de hoogte. Wij laten hun weten waar u zich bevindt en dat u veilig bent. Daar kunt u op rekenen.

 • Honda European Assistance

  Ook als u pech hebt in het buitenland (binnen Europa), helpen wij u graag verder. Als we uw wagen niet langs de weg kunnen herstellen, slepen wij uw wagen naar de dichtstbijzijnde Honda verdeler of erkende garage.

Honda Assistance is van toepassing tijdens de waarborgperiode:

 • Automatisch bij de 1e normale inschrijving in België of het Groothertogdom Luxemburg van een nieuwe Honda wagen, na aankoop bij een erkende Honda-verdeler in België of het Groothertogdom Luxemburg.
 • Gratis gedurende 3 jaar.

 

Honda Assistance Plus in Europa

Na de garantieperiode van 3 jaar kan uw erkende Honda verdeler een verlenging van Honda Assistance van telkens 12 maanden toekennen aan uw Honda wagen die onderhouden wordt door een erkende Honda-verdeler volgens de Honda onderhoudsspecificaties.

In dat geval spreken we van Honda Assistance Plus.

Met Honda Assistance Plus is uw wagen in goede handen! Dit pakket is beschikbaar na een onderhoud van uw Honda wagen bij een erkend Honda-verdeler voor de luttele prijs van € 76 in plaats van de reële marktwaarde van een bijstanddienst met vervangwagen, welk de dag van vandaag € 157 op jaarbasis bedraagt.

Kortom, een jaar opnieuw zorgeloos rijden, los van de leeftijd van de wagen, het aantal kilometers van de wagen, en geniet u van een zeer ruime merkbijstand die u zelfs helpt bij pannes veroorzaakt door eigen fout (verkeerde brandstof, verlies van sleutels …).

Honda Assistance Plus is niet omzetbaar in geld.

 

HONDA ASSISTANCE & HONDA ASSISTANCE PLUS – INHOUD

De mobiliteitsservice maakt deel uit van het Honda rijplezier!

 

IN BELGIË & GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG

 • Bijstand voor uw Honda wagen
 • Pechverhelping ter plaatse, 24 uur op 24 bij immobilisatie door:
 • Panne, incl. lekke band, sleutelverlies, foute keuze van brandstof, brand en vandalisme
 • Ongeval
 • Diefstal of poging tot diefstal.
 • Vervangwagen (enkel geldig bij pech)
 • Slepen na pech of ongeval: kan uw wagen niet ter plaatse binnen een redelijke termijn rijklaar gemaakt worden, vervoert Honda Assistance uw wagen naar een erkende Honda-verdeler.

 

IN EUROPA

Ongeacht waar u bent in Europa. In alle Europese landen zoals geldig aangeduid op uw groene kaart van de verzekering.

 • Slepen : Indien uw wagen na pech of ongeval ter plaatse niet hersteld kan worden, dan wordt hij naar de dichtstbijzijnde Honda-verdeler gesleept. Indien er binnen een straal van 100 km geen Honda-verdeler gevestigd zou zijn, wordt uw wagen naar een erkende garage gesleept.
 • Herstelling : Afhankelijk van de termijn waarbinnen uw wagen rijklaar gemaakt kan worden (binnen 2 werkdagen of meer), zorgt Honda Assistance voor o.a.: verzenden van wisselstukken, tussenkomst in kosten voor overnachting of vervangwagen, repatriëring van de wagen, terugreis inzittenden…

Contacteer Honda Assistance op het nummer +32 (0)3 253 68 58. Voor alle modellen BUITEN Honda e, HR-V e:HEV, Civic e:HEV en Jazz e:HEV

 

Geniet van extra bijstand voor uw Honda vanaf model 2023!!! 

Deze kan je bereiken via de Honda+ app. of via +32 (0)2 585 54 33