Wat kunnen we verwachten?

Spannende nieuwe updates. Een paar leuke kleine verrassingen. En ook een enorme Wow-factor. U zult heel erg blij worden van de verleidelijke nieuwe Honda wagens die we binnenkort introduceren.


Een heldere toekomst

Tweederde deel van de auto's die in 2025 in Europa worden verkocht, zal elektrisch worden aangedreven.


EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De auto werd volledig hertekend en het is nu een compacte en zeer ruime SUV in coupé-stijl geworden die uitgerust is met onze unieke en innovatieve e:HEV hybride aandrijflijn. Blijf contact houden om regelmatig updates te krijgen.

 

Vooraanzicht Honda HR-V Hybrid

Een perfecte lijn

Met de nieuwe HR-V zet Honda een grote stap vooruit. De strakke, naadloze lijnen creëren een gedurfde nieuwe vormgeving die een stoere, maar toch stijlvolle persoonlijkheid creëert.

e:HEV detail Honda HR-V Hybride

Geen stopcontact nodig

Onze intelligente, zelfopladende e:HEV hybride aandrijflijn combineert een zeer efficiënt brandstofverbruik met opwindende prestaties die u echt kunt voelen.

Design interieur Honda HR-V Hybrid

Een gevoel van ruimte

De HR-V biedt in zijn klasse het ruimste interieur. Met ons unieke Magic Seats design kunt u nog meer plaats creëren in dit flexibele interieur.

Luchtverversingssysteem Honda HR-V Hybrid

Een frisse luchtstroom

De HR-V is uitgerust met een nieuw systeem dat een frisse luchtstroom creëert om u en uw passagiers een open en ruim gevoel te bezorgen.

DE TOEKOMST VORMGEVEN

We streven een tweevoudig doel na: het rijgenot optimaliseren en de uitstoot verlagen. We willen immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V is een volgende stap in het waarmaken van onze grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

BLIJF OP DE HOOGTE