HET VOLGENDE HOOFDSTUK

Dit zijn de dynamische, geavanceerde Jazz en de sportieve Jazz Crosstar. We hebben beloofd om een stevige vooruitgang te boeken op het gebied van elektrische auto's. De Honda Jazz is uitgerust met een hybride aandrijving met twee motoren die een responsief, soepel en efficiënt rijgedrag waarborgen.

 • Hybride aandrijvingen

  e:HEV

 • Super veelzijdig

  Magic Seats

  KLEINE AFMETINGEN, GROTE INDRUK

  Ontdek de volledig nieuwe Honda Jazz en Honda Jazz Crosstar.

  Het kloppende hart van de volledig nieuwe Jazz is de nieuwe hybride aandrijving. De Honda Jazz is responsief dankzij zijn naadloze vermogensafgifte. Hij is soepel dankzij zijn geavanceerde directe transmissie en zijn verfijnde, comfortabele interieur. En hij is efficiënt dankzij de meest recente technologie die een laag emissieniveau en een hoog rendement garandeert.  U kunt dus rustig genieten van een absoluut veilige rijervaring in een wagen die optimale prestaties levert. 

  EEN RUIMERE KEUZE

  De volledig nieuwe Jazz en Jazz Crosstar hebben dezelfde, geavanceerde hybride aandrijving, maar hebben verschillende persoonlijkheden.  U kunt de voorkeur geven aan de gesofistikeerde Jazz of aan de sportieve Crosstar, maar de echte troef van beide versies is hun veelzijdig rijgedrag.

  GECONNECTEERDE TECHNOLOGIE

  Stap in de wagen en ontdek de meest recente innovaties op het gebied van connectiviteit en infotainment. De Honda Personal Assistant biedt een high-tech helpende hand. Zeg gewoon "OK Honda": onze nieuwe Honda CONNECT wordt geleverd met een 9" touch screen, DAB digitale radio, Apple CarPlay™ en Android auto. Als dat nog niet volstaat, kan de My Honda+ app op je smartphone Points of interest naar de satellietnavigatie sturen en ook dienst doen als een afstandsbediening voor het vergrendelen en ontgrendelen van de wagen.

  My Honda+

  VEILIGHEID OP EEN HOGER NIVEAU

  De volledig nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar zijn voorzien van de nieuwste generatie van Honda SENSING bestuurdersassistentie en veiligheidsfuncties. Deze geavanceerde functies zijn standaard voorzien op alle versies en omvatten automatische remassistentie bij botsgevaar, rijvakassistentie, dodehoekinformatie en nog veel meer hulpmiddelen om u en uw geliefden te beschermen.

  Honda SENSING


  DE PLACE TO BE

  Ontdek hoe de volledig nieuwe Honda Jazz binnen even geavanceerd is als buiten.

  Een nieuw perspectief

  De volledig nieuwe Jazz en Jazz Crosstar bieden een panoramisch zicht op de weg, zodat de bestuurder een echte breedbeeld-ervaring krijgt.  Deze betere zichtbaarheid geeft niet alleen meer vertrouwen bij het rijden, maar biedt ook een echt veiligheidsvoordeel.

  Veelomvattende instrumentatie

  Het instrumentenpaneel werd zodanig ontworpen dat u met één oogopslag alle belangrijke informatie kunt zien.  Het horizontale, 7" TFT-display vervangt de voorbijgestreefde meters. Het biedt een eenvoudige functionaliteit en een ruime en hoogwaardige ervaring.

  Comfortabel zitten

  De voorzetels zijn breder en zijn uitgerust met vermoeidheidswerende inrichtingen die normaal alleen voorzien zijn in auto's van de limousineklasse.  De lendensteun werd verbeterd en het al ruime interieur biedt nu nog meer beenruimte.  Achteraan kunnen onze befaamde Magic Seats op talrijke manieren worden geconfigureerd om plaats te maken voor meer mensen of voor meer bagage. De bekleding in de Jazz Crosstar is waterdicht en kan de klappen van uw actieve levensstijl dus probleemloos opvangen. 

  Een duidelijk display

  Het Honda CONNECT 9" centraal scherm toont de meest gebruikte apps. U kunt ze gemakkelijk en snel selecteren. De apps hebben een kleurcode per categorie zodat hun bediening zeer vlot verloopt.


  HYBRIDEN ZIJN DE TOEKOMST

  Het volledig nieuwe hybride Jazz gamma vormt een belangrijke stap voorwaarts.

  Hybride voertuigen zullen ons helpen op de weg naar de nul-emissie. We willen dit einddoel halen door aanzienlijke verbeteringen te voorzien bij elk nieuw model, door ons gamma uit te breiden met hybride voertuigen en door onze weg naar de volledig elektrische wagen voort te zetten.