De nieuwe Honda HR-V

Dynamische stijl, compromisloos ontwerp


Stoer en beeldschoon

Indrukwekkende lijnen met een hoogwaardig kwaliteitsgevoel.

De nieuwe HR-V is ontworpen om te presteren en verrast met een fris, sportief design dat in één vloeiende lijn doorloopt van voor naar achter. Het zeer ruime interieur zorgt voor een unieke rijervaring in een ruim aanvoelende en comfortabele sfeer voor u en uw passagiers.

Close-up van Honda HR-V logo
Close-up van Honda HR-V knoppen
Binnenaanzicht van Honda HR-V in de stad met model
Zijaanzicht van Honda HR-V stoelen en dashboard
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sportief leven

Atletisch en zuinig

De HR-V staat garant voor een responsieve rit maar ook een hoge efficiëntie. Deze populaire SUV is binnenkort beschikbaar in een nog sportievere versie: een nieuwe 1.5 VTEC TURBO-optie wordt in het voorjaar van 2019 verwacht.

Een extra dimensie

Zorg voor een persoonlijke toets.

Er zijn talloze mogelijkheden om de HR-V nog meer 'de uwe' te maken. Maak eerst uw keuze uit onze accessoirepakketten – waaronder het elegante Aero Pack waarmee u zich echt onderscheidt van de rest – en maak daarna uw wagen helemaal af met afzonderlijke accessoires voor het interieur. Zo tilt u uw nieuwe HR-V naar een hoger niveau dankzij persoonlijke accenten die hem echt 'de uwe' maken.

Blijf verbonden

De HR-V beschikt over onze Honda CONNECT-technologie.

Honda HR-V model met touchscreen van 7 inch.

Het touchscreen van 7 inch geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.

Met dit centrale touchscreen zijn alle dingen waar u van houdt in het leven, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, direct binnen handbereik. 

Gepersonaliseerd homescherm 

U kunt het Honda CONNECT 7” touchscreen een persoonlijk tintje geven met uw favoriete achtergrond. Het biedt eenvoudig toegang tot de contacten in uw mobiele telefoon en u kunt het zelfs met uw stem bedienen. 

Bluetooth 

Het intuïtieve touchscreen geeft u toegang tot alle functies van uw mobiele telefoon, via Bluetooth™. U beschikt bovendien over wifi en USB- en HDMI™-aansluitingen, zodat u toegang hebt tot internet, video's en muziek tijdens uw ritten.

Meer verbindingen 

Met de voorgeïnstalleerde Aha™-audiospeler met internetverbinding kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. 

Close-up van infotainmentsysteem van Honda CR-V.

Een snelle blik is alles wat u nodig hebt om een van de duidelijk weergegeven pictogrammen te selecteren.

Uitblinker in zuinigheid

De HR-V beschikt over pittige motorprestaties in combinatie met lage verbruikskosten.

De nieuwe HR-V biedt de keuze uit twee pittige motoren: een responsieve 130 pk 1.5 i-VTEC benzinemotor of een efficiënte 120 pk 1.6 i-DTEC dieselmotor. Beide motoren zijn uitgerust met onze eenvoudige maar intelligente Idle Stop- en ECON-functies voor een optimale zuinigheid en efficiëntie.

Beschikbare transmissies

De HR-V beschikt over voorwielaandrijving met ofwel een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT-automaat (continu variabele transmissie). Dankzij de schakelpeddels aan het stuur kunt u bij de CVT – als u daarvoor in de stemming bent – ook sportief en snel handmatig schakelen.

De ECON-knop optimaliseert de instellingen van de HR-V voor een nog betere brandstofzuinigheid.

Bepaalde troeven vindt u echter niet terug op deze pagina met specificaties, zoals het gevoel dat u ervaart achter het stuur van de Honda HR-V.

Volle kracht vooruit

Technologie die het verschil maakt, nu en voor toekomstige generaties.

We ontwerpen graag voertuigen die veel rijplezier bieden. En dat is precies waar het om gaat bij onze nieuwe, responsieve 1.5 VTEC TURBO-motor, die in het voorjaar 2019 verwacht wordt. Hij levert sportieve prestaties in alle omstandigheden.