De nieuwe Honda CR-V

Geëvolueerd in elk aspect

Ongeëvenaard rijgevoel
 

Verfijnd op elk niveau.

De sportieve, luxueuze CR-V kreeg een compleet nieuwe look en ontwerp, zowel binnen als buiten, met 7 zitplaatsen als optie.
 

Open ruimtes verkennen

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

 

Open ruimtes verkennen

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

Close-up dashboard Honda CR-V in stadslocatie.

Duizelingwekkend vermogen

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO-motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort.

Zijaanzicht bestuurder met stuurwiel Honda CR-V.

Voor een breder publiek

Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybride aandrijving.

's Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, erg geavanceerde hybride aandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot. 

Voor-/zijaanzicht geavanceerde hybride aandrijving Honda CR-V.

Nog een stapje verder

Geef er een persoonlijk tintje aan.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze gloednieuwe SUV nog meer 'de uwe' te maken. U kunt kiezen uit accessoirepakketten en een ruime waaier van afzonderlijke items. Zo geeft u uw nieuwe CR-V die 'finishing touch', zodat deze een onvergetelijke indruk nalaat met kleine details die hem echt de uwe maken.

Een goed gevoelAchter-/zijaanzicht accessoirepakketten Honda CR-V.

Een ervaring die u zeker niet wilt missen.

Geniet van ons soepele, lederen of zachte stoffen zetels, die u zeker een goed gevoel zullen geven. Een gevoel dat veiligheid en comfort uitstraalt. Bekijk dan het interieur van dichterbij, zodat de CR-V u al zijn andere geavanceerde snufjes kan onthullen. 

Stijlvolle details

Opvallende details in het interieur, gemaakt van nieuwe, moderne materialen, accentueren functies zoals de luchtroosters, stuurwielbekleding, deurgrepen en het paneel voor de klimaatregeling. 

Comfortabele console

De veelzijdige middenconsole heeft drie standen. In de volledig geopende stand is er genoeg ruimte om één of twee grotere items op te bergen. 

Close-up zacht paneel Honda CR-V.

Het glazen schuifdak haalt meer van buiten naar binnen tijdens het rijden.

Zijaanzicht neerklapbare en extra zetels achteraan Honda CR-V.

Bedieningselementen van topkwaliteit

Alles wat u nodig hebt, is binnen handbereik.

Close-up multifunctioneel stuurwiel Honda CR-V.

Om afleidingen te voorkomen tijdens het rijden, kunt u gewoon scrollen en de gewenste informatie selecteren zonder uw handen van het multifunctioneel stuurwiel af te halen.

Op het TFT-kleurendisplay ziet de bestuurder alle essentiële informatie gewoon voor zich. Onze Driver Information Interface voorziet de bestuurder meteen van belangrijke gegevens. 

Op het scherm

Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms'en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek, AWD-status en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig. 

Multifunctioneel stuurwiel

Naast de Driver Information Interface kunt u via de bedieningselementen op het stuurwiel nog andere functies activeren, zoals het geluidsvolume, Adaptive Cruise Control en Lane Keeping System. Bij de topuitvoering is het stuurwiel verwarmd, zodat uw handen lekker warm blijven bij winterse temperaturen. 

Close-up head-up display Honda CR-V.

Blijf verbonden met Honda CONNECT

Dankzij het infotainmentsysteem zijn alle zaken waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Zijaanzicht 7 inch aanraakscherm Honda CR-V.

Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.

Met gebruik van Bluetooth® of USB hebt u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® of Android Auto™ – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen. 

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde Aha™-audiospeler met internetverbinding kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. 

Close-up 7 inch navigatiesysteem Honda CR-V.

Met het navigatiesysteem van Garmin weet u altijd waar u bent en waar u naartoe gaat.

Zijaanzicht 7 inch infotainmentsysteem Honda CR-V.

Een snelle blik is alles wat u nodig hebt om een van de duidelijk weergegeven pictogrammen te selecteren.

Het head-up display met augmented reality projecteert belangrijke informatie, die de bestuurder kan bekijken zonder zijn ogen van de weg af te halen.

De zetels op de tweede rij worden helemaal plat neergeklapt in één beweging, 60:40 gedeeld, voor nog meer laadmogelijkheden.

Ruimte in overvloed

De nieuwe CR-V behoudt zijn moeiteloze 'in één beweging' neerklapbare achterbank en biedt als optie ook een derde rij, met twee extra zetels, bij specifieke uitvoeringen met benzinemotor. Wanneer ze niet gebruikt worden, klappen de zetels netjes neer en verdwijnen ze in de vloer van de kofferruimte.