CONTACT SLUITEN

De sportieve styling van de Honda Civic 5-deurs blijft evolueren om de uitstekende wendbaarheid en de turboprestaties te onderstrepen. Met de handgeschakelde zesversnellingsbak of met de 7-traps CVT automaat voelt u echt de weg.

 

 
 
 
 

KLAAR VOOR DE WEG

Een wagen gebouwd voor de echte wereld.

De Honda Civic werd gebouwd om te rijden, maar hij kan veel meer. Het is een flexibele wagen die u gemakkelijk kunt aanpassen in functie van uw speciale wensen.

Het Civic gamma werd uitgebreid met de nieuwe Executive Sport Pack. Met 1.0 L VTEC turbomotoren, sportieve 17" lichtmetalen velgen en een achterklep met racing allures wordt de look even opwindend als het rijden. Volg zeker de updates voor de Honda Civic Sport Pack.

Close-up van Honda CONNECT-infotainmentsysteem.

StuurwielLege weg met droog landschap

 

 

 

 

 

 

 

 

GEMAAKT VOOR RIJGENOT

De nieuwe Civic 5-deurs eist overal de aandacht op.

Achteraanzicht Honda Civic.

Hier is geen twijfel mogelijk. Met zijn vloeiende atletische lijnen is deze auto gemaakt om te presteren. Vooral de hertekende bumpers en de LED-koplampen vallen op en onderstrepen het lage aerodynamische profiel. Elke centimeter van deze wagen is echt ontworpen om een opwindende rij-ervaring op te leveren.

Zijaanzicht Honda Civic.

De Honda Civic Executive heeft ook nieuwe sportieve 17 lichtmetalen velgen.

UITZONDERLIJK VEELZIJDIG

Een auto die speciaal aangepast is aan uw rijstijl, maar die ook perfect voldoet aan alle gebruikelijke vereisten.

KLAAR VOOR DE WEG

Superefficiënte motoren en een lichter chassis om u de ultieme controle te geven.

Onze nieuwste Civic levert de prestaties die perfect passen bij zijn sportieve looks. U kunt kiezen tussen twee verfijnde benzinemotoren, de krachtige 182 pk 1.5 VTEC Turbo en de efficiënte 126 pk 1.0 VTEC Turbo. Elke motor biedt in ieder geval een bijzonder opwindende rijervaring.

Kies uw eigen tempo

De Civic 5-deurs biedt de rijervaring die perfect bij u past. Voor liefhebbers van een handgeschakelde transmissie heeft de Civic 5-deurs een soepele 6-versnellingsbak die sportief en precies schakelt tussen alle versnellingen.

Autosnelweg bij zonsondergang

De sportieve VTEC turboprestaties en de directe wendbaarheid, gecombineerd met het lage, aerodynamische profiel geven de Civic een pittig karakter.

Rustig rijden

Bij de benzinemodellen is de 7-traps CVT automaat vooral geschikt voor het ontspannen rijden. U krijgt een krachtige en lineaire acceleratie, en als u echt in een sportieve stemming bent, kunt u de schakelpeddels aan het stuurwiel gebruiken om het gevoel te krijgen dat u in een raceauto zit.

Eco-knop

Het brandstofverbruik kan nog worden verlaagd in de ECON modus.

VERBLUFFEND DETAIL

Comfort en veiligheid gaan hand in hand.

Productiekwaliteit behoort tot het DNA van Honda. De optie lederen bekleding is dus uitvoerig en grondig getest om tegemoet te komen aan de hoogste leder- en productievereisten en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen over de hele wereld behoort ons leder tot een van de meest luxueuze en kwalitatieve soorten die er te vinden zijn.

Close-up lederen stoelen Civic 5-deurs design op laptop

Close-up lederen stoelen Civic 5-deurs bekleding

Close-up lederen stoelen Civic 5-deurs bekleding

Zijaanzicht lederen stoelen Civic 5-deurs design