honda NSX

EEN NIEUW RAS IN ELK OPZICHT

De NSX verbindt u met de weg als geen ander. Deze verfijnde supercar, nauwkeurig tot in de kleinste details, combineert het dagelijks rijden met sublieme circuitprestaties.

De motor is een turbogeladen 3,5-liter V6-motor. Handgemaakt door een van onze zes meesterbouwers, stap voor stap, in vijf dagen. Deze persoonlijke benadering brengt de NSX tot leven.

De NSX-generatie

Ongeëvenaarde hybride sportprestaties – het perfecte evenwicht tussen vermogen en wegligging.

Artistiek in aluminium

De NSX biedt het perfecte evenwicht tussen vorm en functie.

De combinatie van een aluminium chassis met bodemplaten van koolstofvezel en ultrasterk staal zorgt voor een stevige assemblage die toch heel licht is.

Het chassis is zodanig in elkaar gezet dat de delen die het nodig hebben extra kracht krijgen terwijl de andere delen hol en licht blijven. Dit productieproces is uniek in de automobielindustrie. Het is de ziel van de NSX.

Hij leeft en ademt

De NSX krijgt lucht binnen via het Total Airflow-systeem, wat zorgt voor krachtige prestaties en voor verkoeling van de aandrijflijncomponenten, de remmen en warmte-units. De lucht wordt vervolgens uitgeademd door de strategisch gepositioneerde ventilatiegaten aan de achterkant om de weerstand zo laag mogelijk te houden.

Perfect gevormd. De aerodynamische lijnen van de NSX geven hem een krachtige verschijning op de weg en zorgen voor een maximale neerwaartse kracht bij hoge snelheden.

ZINDERENDE PRESTATIES

Alsof uw geest en lichaam letterlijk in verbinding staan met de auto.

De NSX reageert direct – denk aan keren en hij keert. Hij wordt een verlengstuk van uw eigen wil.

Stevig chassis, getunede wielophanging en nauwkeurige gewichtsverdeling in combinatie met het Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive-systeem geven u al een bonzend hart na één ronde over het circuit.

EXCLUSIEVE PRESTATIENIVEAUS

Dankzij de vier verschillende rij-instellingen onder uw vingertoppen kunt u de NSX afstemmen op uw eigen stemming.

Track modus

Dit is waar de NSX zijn race-DNA blootgeeft. Als het hybride sportsysteem op volle kracht werkt, ervaart u opwindende acceleraties, spannend bochtenwerk en remgedrag: ga, stop en keer. Wijs de NSX de richting en hij gaat.

Dynamische instellingen

De bestuurdersgerichte cockpit plaatst u in het hart van de rijervaring van de NSX. U hebt direct keuze uit vier verschillende dynamische rij-instellingen.

Stille modus

Stil rijden wanneer nodig. De NSX kan gedurende korte afstanden stil rijden op de elektromotor.

Sport modus

Selecteer deze instelling en u krijgt het perfecte geluidsevenwicht van de V6-motor samen met prestaties die volledig zijn afgestemd op het rijden op normale wegen.

Sport+ instelling

Hier worden de zaken echt serieus. Deze instelling maakt de besturing iets harder en zorgt ervoor dat u sneller schakelt met de transmissie met dubbele koppeling - u wordt aangemoedigd het rode gebied van de NSX te verkennen.

DE SCHOONHEID VAN PRESTATIES

Eendracht van sport en luxe.

Niet alleen de prestaties van de NSX laten uw hart sneller slaan. Het verbluffende sportieve interieur, dat u midden in het kloppend hart van de NSX plaatst, zal ook uw hart sneller doen slaan.